+31 (0) 6 82 66 36 38

Suarez


  • Geb.: 2015
  • Stokmaat: 166 cm
  • 1. tarief: € 1000,- + BTW
  • Gekeurd in HANN

Suarez wordt bewonderd om zijn uitstekende type en energieke gangen. Zijn draf is groot, energiek en beschikt over veel tact, zijn galop is krachtig en bergopwaarts. Suarez trok ieders aandacht tijdens zijn succesvolle afronding van de 35-dagen test bij het Deense Stamboek, met 837,50 punten behaalde hij een derde plaats. Suarez stond tijdens het dekseizoen van 2018 gestationeerd bij Gränsbo Stuteri en was de meest gebruikte hengst van Zweden.

Met drievoudig wereldkampioen Sezuan als zijn vader spreekt het fokpotentieel van Suarez voor zichzelf. Moeder, Damandala, komt uit een zeer succesvolle moederlijn. Ze is de volle zus van Desperada, die de moeder is van de goedgekeurde Glock's Toto Jr., die de Pavo Cup zowel in 2015 als in 2016 won. Negen zonen van zijn eerste jaargang werden gekwalificeerd voor de KWPN hengstenkeuring 2018 en vijf van deze werden goedgekeurd. Damandala is ook de volle zus van de Premiehengst Sinphonie.

Grootvader Desperados, was met Kristina Böring-Sprehe enorm succesvol in de internationale dressuursport, tijdens de Olympische Spelen van 2016 in Rio wonnen ze teamgoud en individueel brons. In de derde generatie vindt men de hengst Rotspon. Rotspon heeft een groot aantal Grand-Prix paarden en vele goed gekeurde hengsten gebracht, waaronder Rosevelt, Rascalino en Royal Blend.

Suarez is goedgekeurd bij HANN, OLD, DWB and SWB.

Suarez is WFFS-vrij.

Hij staat gestationeerd bij Helgstrand Dressage.

Suarez is beschikbaar tot 1 april 2019


Bekijk hier de video van Suarez

Suarez Hoved Web
Suarez
Sezuan Zack Rousseau
Orona
Don Romina Don Schufro
Laina
Damandala Desperados De Niro
Wie Musik
Regentin Rotspon
Bijou